Auto Diesel s.a.
CONCESSIONARI VOLVO ANDORRA

AutoDiesel - Concesionari oficial Volvo Andorra

(+376) 841143
autodiesel@xsa.ad

 

Qui som

Auto diesel, concessionari oficial Volvo Andorra

Auto Diesel va ser fundada l'any 1954 per Pere CALVIS, com a taller de reparació d'automòbils estan sempre ubicada a Sant Julià de Lòria.
Des del primer moment l'esperit de donar servei a estat una de les prioritats dins de l'empresa, ja va ser l'any 1967 que va ser nomenada concessionari per el Principat d'Andorra de la marca VOLVO, des d'aquest moment i fins a la data no hem deixat aquesta prestigiosa marca.

Des de la reparació mecànica i eléctrica, la carrosseria i la pintura, la venda de recanvis i accessoris, així com la venda de vehicles nous, son els serveis que Auto Diesel pot oferir.

Assessorament comercial i tècnic, formació continuada, experiència contrastada i voluntat de servei es el que os podem oferir des de Auto Diesel.

L'empresa esta certificada per les normes ISO 9001 i ISO 14001 des de fa mes de deu anys donant així una confiança en els nostres serveis a tots els nostres clients.


Política integrada

L’organització de AUTO DIESEL S.A té com objectiu que la Qualitat i Gestió Medi Ambiental dels serveis que ofereix siguin un fidel reflex de les expectatives, necessitats i requeriments de cada client i l’entorn, i siguin conformes amb les legislacions i reglaments aplicables, assegurant així l’èxit a llarg termini de l’empresa. Per això estableix, declara i assumeix els següents principis:

Data: 05/10/2017
Gerent: XAVIER CALVIS